Editorial ze dne 16.7.2007

Vážení čtenáři a příznivci serveru Investujeme.cz, dnes jsem přebral pomyslnou štafetu a stal se šéfredaktorem tohoto serveru. Martin Bouček mi v současné době předává štafetový kolík, a tak ještě nějaký čas poběžíme spolu. Martin se chce poté opět naplno věnovat finančnímu poradenství.

Investujeme.cz je server s velkým potenciálem, který se svými šestiapůlletými zkušenostmi s vedením finančního serveru Měšec.cz chci dále rozvíjet. Mým cílem, s nímž k Investujeme.cz přicházím, je vytvořit zázemí pro finanční poradce a jejich klienty – prostor, kde se budou moci nejen pohodlně setkávat v diskusích, ale kde naleznou též užitečné informace a analýzy využitelné v jejich práci.

Největší část čtenářů a diskutujících tvoří finanční poradci z různých poradenských společností. Investujeme.cz je produktem společnosti Fincentrum Media patřící do skupiny, která se zabývá též finančním poradenstvím. Na Investujeme.cz, stejně jako na svém minulém působišti, budu navzdory této skutečnosti zachovávat striktní neutralitu prezentovaných názorů.

Čtěte na Investujeme.cz

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..